Beton Portál

Beton Portál

A Parkside Falcsiszoló Zsiráf: Az építkezések nélkülözhetetlen segítője

2024. február 20. - N.Ferenc

A Parkside Falcsiszoló Zsiráf: Az építkezések nélkülözhetetlen segítője

 

Egy innovatív eszközt szeretnék bemutatni, mely jelentős segítséget nyújthat építkezések és felújítások során. A Lidl áruházláncban beszerezhető, kedvező áron és időről időre más modellek is elérhetőek. Nem más mint a Parkside falcsiszoló zsiráf, az építkezések segítője.

A Parkside PWDS 920 B2 modell főbb jellemzői a következők:

Erőteljes, 710 wattos motor, melynek fordulatszáma állítható az optimális csiszolási eredmények eléréséhez.
Alumínium teleszkópos nyél, mely 143 cm-ről 170 cm-re hosszabbítható.
Külső por elszíváshoz csatlakoztatható, forgatható tömlővel.
225 mm-es csiszolólap tépőzárral.
Kapcsolható LED munkalámpa.

Ez a készülék ideális falak és mennyezetek csiszolásához, valamint gipszkartonok és szőnyegmaradványok, festékrétegek, burkolatok, ragasztók, laza vakolatok és egyéb bevonatok eltávolításához.

Az aktuális árakért és a készülék elérhetőségéért érdemes figyelni a Lidl akciós katalógusait. Emellett az eMAG webáruházban is megtalálható a termék.

Milyen anyagokat tud csiszolni a Parkside falcsiszoló zsiráf?

A Parkside falcsiszoló zsiráf sokféle anyagot képes csiszolni, tökéletes választás az alábbi feladatokhoz:

Gipszkartonok csiszolása: A gép gyors és hatékony csiszolást tesz lehetővé nagy felületeken, így ideális gipszkarton falak és mennyezetek csiszolásához.
Festékrétegek eltávolítása: A zsiráfcsiszoló segítségével könnyedén lehet megszabadulni a régi festékrétegektől a falakról és mennyezetekről.
Burkolatok eltávolítása: A gép hatékonyan távolítja el a régi tapétákat és egyéb burkolatokat.
Ragasztók eltávolítása: A csiszoló zsiráf segítségével könnyedén lehet eltávolítani a ragasztómaradványokat is.
Laza vakolatok eltávolítása: Ha a vakolat már nem megfelelően tapad a falhoz, a géppel könnyedén eltávolítható.

Fontos megjegyezni, hogy a csiszolás során keletkező por nagy mennyiségben kerülhet a levegőbe, ezért mindig megfelelő védőfelszerelést, mint például porálarcot és védőszemüveget kell viselni. A készülék külső por elszíváshoz csatlakoztatható, forgatható tömlővel rendelkezik, ami segít minimalizálni a porkeletkezést.

Milyen teljesítményű a motorja?

 rear-view-woman-carving-wall-with-tool.jpg

A Parkside falcsiszoló zsiráf PWDS 920 B2 modelljének motorja 710 watt teljesítményű. Ez az erőteljes motor lehetővé teszi a készülék széles körű alkalmazását és a csiszolási munkák gyors és hatékony elvégzését. A motor fordulatszáma állítható, így a felhasználó igényeihez igazítható az optimális csiszolási eredmények elérése érdekében.

Van-e másik modellje is a Parkside falcsiszolónak?

 

Igen, a Parkside falcsiszoló zsiráf számos modellje elérhető a piacon. A Lidl áruházlánc időről időre más és más modelleket kínál. Az egyik korábbi modell például a PWDS 920 A11. Az aktuális modellekért és azok elérhetőségéért érdemes figyelni a Lidl akciós katalógusait. Emellett az eMAG webáruházban is megtalálhatóak ezek a termékek.

A bejegyzés trackback címe:

https://betonportal.blog.hu/api/trackback/id/tr2718329819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása